Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Ново! Microinvest Авангард „Laptop”

Ново! Microinvest Авангард „Laptop” Представяме Ви най-новото попълнение в серията системи „Авангард” – Microinvest Авангард „Laptop”. Специално селектиран и достъпен лаптоп в съчетание със софтуер по избор, всичко това ще намерите в лимитираната серия Microinvest Авангард „Laptop” само за 249 EUR. Станете мобилни, избягайте от тежките, мръсни и стари десктоп решения, които заемат място и имат стара операционна система. С новото решение на Microinvest може да започнете на чисто, да имате удобно и съвременно място за работа и най-важното да сте 100% спокойни, че няма да имате проблеми. Освен всичко друго сме помислили и за опциите сами да изберете софтуерния продукт, с който да работите независимо дали сте счетоводител или имате магазин, ресторант, салон за красота, спа център. Вие решавате! Разгледайте продукта от тук. За всички членове на счетоводната гилдия споделяме и резултатите от един много специален тест, които направихме с една система Авангард „Laptop”, на която инсталирахме Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. При работа с база данни на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, в която има над 200 активни назнaчения – заплатите се изчисляват за 60 секунди, анулират се за 30 секунди, Декларация обр. 1 се изчислява за 25 секунди. А за справките да не говорим! Вижте тук статистиката. При работа с база данни на Microinvest Делта Pro, в която има над 20 000 операции за една счетoводна година справките летят - „Хронологичен регистър“ (1323 стр.) - 20 сек.; „Аналитичен регистър“ (1213 стр.) - 20 сек. и още много, разкрийте ги от тук! Поръчки се приемат във всички офиси на Microinvest в страната и при всички официални партньори.

Поръчайте актуализация с -30% отстъпка!

Поръчайте актуализация с -30% отстъпка! Остава по-малко от месец (до 15 септември), през който може да се възползвате от по-ниски цени на актуализациите. Осигурете си комфорта да разполагате с всички нови функционалности и нормативни изменения във Вашия Microinvest софтуер когато Ви потрябват, спестявайки средства и време! Всяка поръчка на 1, 3, 5 или 10 кода за актуализация до средата на месец септември ще бъде с 30 % отстъпка от стандартната стойност. Заплатените кодове могат да бъдат използвани без краен срок и за различни продукти. С код за актуализация на промоционална цена например, ще можете да си осигурите последни версии на всички продукти от серията Pro с последни актуални законови промени! А с пакет от 10 кода за актуализация, 1 код ще бъде на цена от само 13,93 EUR. Страхотна оферта нали?! Възползвайте се още сега тук.

Micro.bg – облачен складов софтуер

Micro.bg –  облачен складов софтуер Продължаваме да работим и да добавяме нови функционалности на Micro.bg, където към момента са извършени над 30 000 операции и са въведени общо 54 000 продукта. Ето какво направихме през последния един месец, разгледайте всички новости на Micro.bg от тук. Нещо в аванс, което ще улесни още повече работата на нашите клиенти е ново фронт-офис приложение - Axis Cloud от Microinvest, което е достъпно в Google Play Store. Много лек и бърз софтуер, предназначен за продажби, който работи в синхрон с изградената вече база от данни на Micro.bg като всички настройки се импортират автоматично. Регистрирайте се на Micro.bg сега от тук, за да получите 2 месеца безплатен абонамент. Последното независимо проучване, което Microinvest проведе сред потребителите на Micro.bg показа, че 80,20% от анкетираните ще препоръчат системата на свои приятели и познати. Най-често купуваният пакет е едногодишен абонамент за 3 потребителя на стойност 99,90 лв. без ДДС, а най-харесвани са видеоуроците за системата. Не забравяйте, че безплатна 2-месечена регистрация за Micro.bg може да направите тук.

Подходящи допълнения към Вашата търговска система

Подходящи допълнения към Вашата търговска система Устройствата от серията 3Logic се доказаха като перфектното допълнение както към съществуващите търговски системи на нашите клиенти, така и като предпочитан избор при изграждане на напълно нови такива. Microinvest поддържа постоянни наличности от всички артикули, за да гарантира своевременно успеха на всеки проект. С марката 3Logic получавате проверено качество на изключително достъпна цена! На Ваше разположение са кухненски и мобилни принтери с опция за различни интерфейси - USB, Serial, Ethernet, Bluetooth, RS232. Предлаганите модели са с 58 или 80 мм ширина на използваната хартия, както и с различни размери – от компактни преносими до по-големи и стабилни варианти. Предлагаме също баркод четци с безотказна работа при сканиране, програмируеми клавиатури с вграден четец за магнитни карти, POS терминали. Отлично решение е и системата за безжично повикване на сервитьори, включваща бутони за повикване, табло и часовник-пейджър за приемане на сигналите от клиенти. Нашите технически специалисти са на разположение за професионална консултация при избора на точното хардуерно оборудване за Вас. Те ще Ви изготвят индивидуална оферта, за да вземете най-доброто решение! Разгледайте нашите предложения тук.

Поддръжка и сервиз на касови апарати

Поддръжка и сервиз на касови апарати Microinvest Ви предлага най-бързия и удобен фискален сервиз в България! Прилагайки отличния си технологичен опит от компютърните системи, заедно със знанията в областта на фискалните устройства, Microinvest предлага перфектно съотношение цена/качество за своите клиенти. Заповядайте в нашия фискален сервиз, където ще получите експресно обслужване от професионален екип, без забавяне и опашки. Също така, можете да се възползвате от специалната ни цена от 69 лв. с ДДС за пълен пакет от задължителни фискални услуги за безпроблемната работа на Вашия касов апарат в рамките на една година! Пакетната цена включва подновяване или сключване на нов едногодишен договор за задължително сервизно обслужване на фискално устройство, абонаментна такса за SIM карта, бързо обслужване и консултация. За повече информация потърсете най-близкия до Вас Microinvest фискален сервиз в София, Варна, Бургас или Велико Търново. Ако искате да запишете посещение на място, изпратете ни запитване на e-mail: hardware@microinvest.net.
В това издание:
Ново! Microinvest Авангард „Laptop”
Поръчайте актуализация с -30% отстъпка!
Micro.bg – облачен складов софтуер
Подходящи допълнения към Вашата търговска система
Поддръжка и сервиз на касови апарати
Новини:
Добавете Вашето лого на документите, които издавате!
Счетоводен софтуер в подарък лазерен принтер Brother - 169 EUR
Магическа флашка - защитете данните си - 14.90 EUR
Облачна система - www.Micro.bg
Бързи връзки:
Youtube канал на Microinvest
Станете наш партньор
Facebook - бъдете информирани
Microinvest Форум


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк