Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Още няколко дни всички актуализации с отстъпка!

Още няколко дни всички актуализации с отстъпка! Остават само 2 дни, в които можете да закупите кодове за актуализация с 30 % отстъпка! Предложението важи както за отделни кодове, така и за пакетите от 3, 5 и 10 кода. До 15 септември ще имате възможност да спестите време и средства, като се сдобиете с последните версии на всички Pro продукти или предвидливо запазите възможност за актуализация за следващ период без краен срок. По този начин няма да сте зависими от работното време на нашите офиси или от натоварени периоди на актуализации. Поръчката може да направите по телефон, онлайн или при регионалните ни представители в цялата страна! Възползвайте се!

Microinvest в подкрепа на българското образование

Microinvest в подкрепа на българското образование С начало на новата учебна година Microinvest отново активизира дарителската си кампания на счетоводен и складов софтуер за учебни цели. Кампанията е насочена към специализирани училища, гимназии и университети, а целта й е подобряване качеството на компютърното обучение на бъдещи счетоводители и бизнес-организатори в българските учебни заведения. Практическите занимания с продукти от последно поколение дават една отлична подготовка на младите специалисти и сериозно предимство в професионалната им реализация. Microinvest дарява системите, които са подходящи спрямо заложената учебна програма, като се ангажира с последваща консултация и актуализация. Всички учители и ученици получават ръководства за работа със софтуера. Ако и Вие искате да подкрепите българското образование, предложете учебно заведение, като изпратите неговите координати на e-mail marketing@microinvest.net и ние ще се свържем с него, за да го оборудваме с най-модерните софтуерни системи напълно безвъзмездно!

Очаквайте новата версия на Microinvest Склад Pro Light с атрактивен нов визуален стил

Очаквайте новата версия на Microinvest Склад Pro Light с атрактивен нов визуален стил В синхрон с новите технологии Microinvest не спира да развива и усъвършенства своите продукти. В тази връзка работим по последни тестове на новата версия на Microinvest Склад Pro Light, която ще е достъпна за изтегляне от нашия сайт съвсем скоро. В нея е добавен нов визуален стил, който се отличава с изчистени линии и икони, интуитивност, модерна визия и удобство при работа. Освен удоволствието от работа с най-модерните технологии, с oбновения продукт ще получите редица оптимизации при работа с принтери и касови апарати. Следете страницата на продукта за повече актуална информация!

Обект на месеца: супермаркети „My Chicken”

Обект на месеца: супермаркети „My Chicken” Една от най-големите и популярни вериги за производство на пилешко месо и деликатеси в област Варна се довери за цялостно софтуерно и хардуерно оборудване на Microinvest. Фирмата притежава цех за разфасоване на пилешко месо и 6 фирмени магазина, разположени в градовете Варна и Добрич. Цялата производствена дейност се следи и организира с Microinvest Склад Pro, с чиято помощ се задават рецепти, правят се справки и се следят наличностите по търговските обекти с цел оптимизация на запасите от готова продукция. Спецификата на дейността на фирма "Май Чикън" ЕООД не позволява компромиси с бързината и качеството при обслужването на клиентите. Затова идеалното решение за касиерите е Microinvest Склад Pro Light за извършване на всички видове плащания, задаване на търговски отстъпки и връзка с периферните устройства. Работните места в различните търговски обекти „My Chicken” използват една база данни, което дава възможност за по-добър контрол и управление от страна на мениджърския екип на търговската верига. За хардуерно обезпечение на своите обекти веригата избра търговска система „Авангард Store“, баркод скенери, везни и касови апарати също осигурени и поддържани от Microinvest. Ако желаете и Вие да получите професионална консултация за най-подходящото решение за Вашия търговски обекти или заведение, нашият екип е на разположение!

Заявете безплатна демонстрация на MyPOS

Заявете безплатна демонстрация на MyPOS Сега имате възможност да заявите безплатна демонстрация на иновативна система за небанкови мобилни разплащания - myPOS! По този начин ще се уверите сами как тази алтернатива за удобно и мобилно POS разплащане с Вашите клиенти ще Ви спести разходи и ще повиши удовлетвореността на клиентите Ви. Изпратете Вашите координати на e-mail mypos@microinvest.net и наш консултант ще се свърже с Вас. Ще получите индивидуална оферта за придобиване на системата, както и съвети за оптимизация на бизнес процесите Ви. Десетките доволни потребители на myPOS от Microinvest получават картови плащания от клиентите си мигновено, независимо каква карта използват и имат незабавен достъп до парите в различни валути без нужда от специална банкова сметка. myPOS е изключително удобно решение без такси и абонаменти за терминали. Нека Ви покажем! Свържете с нас или прочетете повече информация тук.
В това издание:
Още няколко дни всички актуализации с отстъпка!
Microinvest в подкрепа на българското образование
Очаквайте новата версия на Microinvest Склад Pro Light с атрактивен нов визуален стил
Обект на месеца: супермаркети „My Chicken”
Заявете безплатна демонстрация на MyPOS
Новини:
Фискален сервиз Microinvest
Вземете Вашия електронен подпис бързо и удобно!
Сигурност за Вашите данни с "Магическа флашка"
Облачно архивиране
Бързи връзки:
Бързо създаване на нова стока чрез въвеждане на баркод
Търговска система "Авангард"
Счетоводен софтуер
Документация


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк