Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Безплатни обучения и семинари

Безплатни обучения и семинари Есенния сезон започва с редица предложения за семинари и продуктови обучения организирани от Microinvest. Тук сме Ви подготвили различни теми и сме подбрали различни точки в страната. Представяме Ви три града в страната, в които скоро не сме били – Варна, Бургас и Велико Търново. За всеки един от семинарите може да се запишете тук. Какво може да очаквате от един такъв семинар? 1. Актуални теми - Как да се подготвите за годишното счетоводно приключване през 2017 г.; Дискусии с експерти по наболели казуси; Да видите на живо някои тънкости и специални функционалности в най-предпочитаните софтуерни системи – Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro.; Как да предпазите данните си от разрушителните крипто вируси в конкретни стъпки и облачни решения, които може да изпозлвате. 2. Специални предложения и преференциални цени на продукти и актуализации само за участници в семинарите. Заедно с нашите регионални представители ще сме на Ваше разположение да зададете актуалните въпроси, които имате. Очаквайте още дати за семинари през октомври и ноември 2017 и в други градове. Местата се запълват много бързо, така че направете Вашата регистрация още сега от тук!

Професионално решение за Вашия онлайн бизнес

Професионално решение за Вашия онлайн бизнес Парньорство между GombaShop™ и Microinvest осигурява на търговеца завършено решение за електронна търговия, позволяващо синхронизация между всички онлайн и офлайн процеси и тяхното централизирано управление. Промоционалния ПРО пакет Ви дава необходимите и достатъчни инструменти за развитието на успешен онлайн магазин и гъвкава система за следене и контрол на стоковите и паричните потоци, заедно с всички процеси, свързани с производствената и търговска дейност. Всеки може да се възползва и да закупи пакет с 56% отстъпка до края на месец ноември 2017г. Вземете сега 14 дневна безплатна версия на онлайн магазин и демо на търговския софтуер на Microinvest.

Авангард Laptop – избор, който Ви дава спокойствие

Авангард Laptop – избор, който Ви дава спокойствие Специално подбран модел лаптоп с компактни размери, което прави пакета подходящ за различни работни места - счетоводител, магазин, склад. Алтернатива на любимата система Авангард Store/Account във вариант, който всеки може да вземе и да постави практически навсякъде. Изключително удобен, компактен, мобилен и с възможност за персонализация на софтуера според индивидуалните нужди на клиента. Разгледайте какво включва системата тук.
Първите 5, които четат този бюлетин и закупят Microinvest Авангард Laptop, печелят по един код за безплатна актуализация за съответния софтуерен продукт. Изпращайте заявките на имейл: marketing@microinvest.net. Първите 5 ще бъдат обявени на Facebook страницата ни, която може да харесате тук, за да не изпускате и другите ни игри.

Защо да изберете търговски софтуер в ОБЛАКА?!

Защо да изберете търговски софтуер в ОБЛАКА?! Несъмнено бизнес тенденциите показват категорично едно: превключването от традиционната технология за управление на продажбите към търговски софтуер, базиран в облака, е едно от най-умните неща, който един малък бизнес може да направи.
Независимо дали това е идея, която не Ви е хрумвала до сега или е нещо, което обмисляте от месеци, изборът на „cloud“ решение ще Ви донесе редица ползи. Ето някои от причините, поради които конкурентите Ви са избрали да отидат „в облака“. Прочетете тук.
Нашият съвет е да предприемете прецизно проучване, да сравните функционалностите и да направите точна преценка каква цена бихте платили. Конкретното ни предложение е за една наистина бързо развиваща се платформа, която съчетава функциите на добрия складов софтуер с всички предимствата, изброени по-горе за облачните решения.
Това е онлайн търговски софтуер http://www.Micro.bg. Всички екстри на системата получавате срещу изгодна месечна такса и 2 месеца безплатен тестов период. Всички, които имат интерес може да се регистрират за специалното представяне на платформата в гр. София, централен офис на Microinvest (ул. Бойчо Бойчев 12) на 6 октомври 2017 от 10:00 часа. Събитието е достъпно само след регистрация от тук.

Очаквайте през октомври

Очаквайте през октомври Нещо ново ще се появи в семейството продукти от серията Pro! Само за професионалисти в областта на хотелиерството. Вижте какво е то тук!
Вижте ексклузивни екрани от най-новият софтуерен продукт на Microinvest - Хотел Pro. Четвърто поколение софтуерен продукт за управление на хотели, който дава заявка за една от най-успешните комбинации на технология съчетана с добри бизнес практики. Програмата дава възможност всеки собственик или мениджър на хотел да моделира по свой начин всички вътрешни процеси, за да предложи бързо, безпроблемно и разнообразно обслужване на своите клиенти. Разгледайте повече информация тук. Ако имате въпроси и бихте искали да получите повече информация, пишете ни на marketing@microinvest.net
В това издание:
Безплатни обучения и семинари
Професионално решение за Вашия онлайн бизнес
Авангард Laptop – избор, който Ви дава спокойствие
Защо да изберете търговски софтуер в ОБЛАКА?!
Очаквайте през октомври
Новини:
3Logic RPP02 - мобилен принтер
Кухненски принтер 3Logic RP80
Безжична система за повикване - бутони, часовник, табло
Счетоводен софтуер с подарък лазерен принтер Brother HL-1112
Бързи връзки:
Facebook
Онлайн склад www.Micro.bg
Microivest Авангард Laptop


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк