Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Paysera - нова система за плащане

Paysera - нова система за плащане Следвайки последните бизнес тенденции, Microinvest Ви представя нова уникална по рода си платформа за парични преводи и финансови услуги – Paysera! Целта на Paysera е да предложи възможности за оптимизация на банковите разходи на бизнеса, като физическите и юридическите лица в България могат да използват платформата за извършването на по-евтини международни преводи. Paysera предлага услуги, които са изцяло достъпни онлайн, което ги различава от банковите. Платформата не изисква такси за откриване и поддържане на сметка. Освен това има нулева такса за уеб банкиране и няма изискване за минимален баланс по сметката или такова за минимална сума на паричен превод. Самите трансакции могат да се извършват по всяко време на денонощието, а международните валутни плащания се извършват на цена от 0,15 евро за компании. Системата позволява получаване на входящи преводи, а в рамките на Европейския съюз те са безплатни за ползвателите на платформата.
Paysera предлага и Paysera VISA карта, която е много изгодна за ползване и теглене на пари в брой в ЕС. Също и виртуален ПОС терминал за извършване на разплащане с карти и SMS за електронни магазини, както и система за управление и продажба на електронни билети за събития, интегрирана със собствения уеб-сайт. Всички продукти и услуги на Paysera разполагат със съвременна защита, която не позволява компрометиране на данните и процесите.

Открийте Вашата сметка безплатно в Paysera още сега!

Актуализирани продукти

Актуализирани продукти Шеметното развитие на всички продукти с марката Microinvest продължава! Можете да изтеглите обновените версии на Microinvest Делта Pro, Microinvest Invoice Pro и Microinvest Склад Pro. Както винаги сме се постарали версиите да съдържат много нови функционалности, оптимизации на различни функции, предлагайки удобство в ежедневната работа. Например с последната версия на Microinvest Делта Pro получавате нов модул за създаване на план за разсрочване на приходи/разходи за бъдещи периоди, възможност за автоматично осчетоводяване на записаните разсрочвания, нова справка Инвентаризационен опис на Дълготрайни Активи и много други. За потребителите на Microinvest Invoice Pro част от новостите са оптимизация в прозорци Архивиране и Възстановяване на фирма, възможност за автоматично осчетоводяване на записаните разсрочвания, ново поле в модул Заявки за осчетоводяване, възможност за печат на Протокол по ЗДДС, когато към основната операцията има отразен Протокол за ВОП или Услуга от ЕО. А във версия 3.07.044 от 03.10.2016 на Microinvest Склад Pro е добавен начален помощен екран, с най-често използвани функции, при стартиране на програмата. Изтеглете обновените продукти и се насладете на новите възможности! Не забравяйте, че използването на последните версии на софтуерните системи Ви гарантира работа с най-новите технологии, защита на данните и винаги безотказна работа.

Безплатни счетоводни семинари

Безплатни счетоводни семинари Microinvest планира серия безплатни счетоводни семинари в над 10 града в цялата страна, на които ще се подготвяме за годишното счетоводно приключване за 2016 г. с дискусии по актуални казуси и ще демонстрираме тънкости и специални функционалности в най-предпочитаните софтуерни системи – Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro. Първите дати и градове са вече обявени. Екип от експерти и консултанти ще посети Пазарджик (20.10.), Кюстендил (21.10.), Плевен (25.10.), Русе (26.10.), Шумен (27.10.), Пловдив (15.11. и 22.11.), Стара Загора (16.11.), Асеновград (21.11.), Казанлък (24.11.) … и още. Местата се запълват много бързо, така че направете Вашата регистрация още сега от тук!

Система „Авангард“ със специални предложения

Система „Авангард“ със специални предложения Като предпочитан доставчик на специализирани и комплексни системи за управление на бизнеса, ние от Microinvest се стараем да предложим най-добрите решения, които включват само предварително проверени и тествани компоненти. Доказали се като топ продукт, системите „Авангард Store“, „Авангард Account“, „Авангард Touch“ се превърнаха в перфектното решение за бизнеса, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки магазин, склад, заведение или счетоводна кантора. За ограничен период от време Microinvest предлага възможността да закупите уникални бройки на системата „Авангард Account“. За по-голямо удобство на счетоводната гилдия, избрахме мини компютърна конфигурация за Вашата любима система, която ще е с компактни размери и чудесно решение за пестене на работно пространство или за използване в „офиса у дома“. Не забравяйте, че винаги можете да избере конфигурацията със SSD, която ще Ви осигури ускорено стартиране, изключително бързо търсене на файлове, мигновено стартиране и зареждане на приложения, усъвършенствана многофункционалност, намалена консумация на енергия, по-бърза обработка на видео изображения, по-добра устойчивост на удар, вибрации и екстремни температури.
За нас е особено важно клиентите ни да получават правилните системи бързо и лесно. Затова разчитаме на нашите обучени партньори в цялата страна. Необходимо е само да се свържете с предпочитан представител, от където да получите Вашия „Авангард“, разнообразно хардуерно оборудване или просто професионална консултация!
В това издание:
Paysera - нова система за плащане
Актуализирани продукти
Безплатни счетоводни семинари
Система „Авангард“ със специални предложения
Новини:
Абонирайте се за 5 безплатни електронни списания на тема счетоводство и ТРЗ
Безжична система за повикване на сервитьори
Обект на месеца: ресторант "Мурафети"
Бъдете в облака с Microinvest!
Бързи връзки:
Barcode.bg: “Банка” с най-разпространените баркодове на стоки, предлагани на българския пазар
Сайт за безплатни фактури онлайн
ERP системата Mago.Net
Технически форум


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк