Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

За настроение:)

За настроение:) Лондон, върви търг на картини-шедьоври в една от най-престижните аукционни къщи. Най-голямото наддаване се разиграва за картина на Рембранд. Предложенията стигат до 2 милиона долара.
В този момент в залата влизат двама руски новобогаташи. Без да се замислят и секунда единият от тях предлага 5 милиона долара.
Всички са в шок.
Руснакът взима картината и казва на приятеля си "Е, брат, купихме картичка. Да вървим сега да вземем и подарък".
Бъдете с нас и във Facebook за още добро настроение!

Безплатни счетоводни семинари

Безплатни счетоводни семинари Microinvest планира серия безплатни счетоводни семинари в над 10 града в цялата страна, на които ще се подготвяме за годишното счетоводно приключване за 2017 г. с дискусии по актуални казуси и ще демонстрираме тънкости и специални функционалности в най-предпочитаните софтуерни системи – Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro. Първите дати и градове са вече обявени. Екип от експерти и консултанти ще посетят: Кюстендил (01.11.2017), Пловдив (15.11.2017), Пазарджик (22.11.2017), Казанлък (23.11.2017)… и още. Местата се запълват много бързо, така че направете Вашата регистрация още сега от тук! Очаквайте скоро и в други градове в България. Актуална информация публикуваме тук и на facebook страницата на Microinvest.

Microinvest Хотел Pro – официална версия

Microinvest Хотел Pro – официална версия Четвъртото поколение софтуер за управление на хотели е вече факт. Публикувана е версия 1.00.005 от 12.10.2017. Безплатна 30-дневна демо версия изтеглете от тук. Какво предлага продуктът и как изглеждат най-често използваните операции и документи, може да разгледате на страницата на продукта. Представяме Ви един проект, обещаващ да промени начина, по който се управлява хотелиерската дейност. Зад идеалния хотелски софтуер стои много труд, опит и желание на целия ни екип. Равносметката накратко за реализирането на първата официална версия на Microinvest Хотел Pro e: 19 200 човеко дни, 5 192 разговора между консултанти и програмисти, 1 356 чаши кафета, 986 чаши чай, 1 538 теста извършени от QA отдела, 15 компютърни станции. Препоръчайте на Ваш познат и се запишете за безплатно демо-представяне на функционалностите като ни изпратите имейл.

Microinvest със специално участие на СИХРЕ 2017

Microinvest със специално участие на СИХРЕ 2017 Заповядайте на най-голямото изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване – СИХРЕ 2017 (от 8 до 11 ноември 2017 в Интер Експо Център, гр. София). Щандът на Microinvest е номер D4 в зала 5, където ще бъдем съвместно с нашите партньори от Vertex. Всеки посетител ще може да разгледа хардуерните и софтуерни решения специално подбрани за ресторанти и хотели, както и да получи отстъпки до 20% за закупуване на софтуер. Очакваме Ви!

Абонаментно счетоводно обслужване за Вашия бизнес

Абонаментно счетоводно обслужване за Вашия бизнес С лидерската си позиция в областта на счетоводния софтуер и със своя 20-годишен опит в разработването на счетоводни услуги, Microinvest предлага професионално счетоводно обслужване и администриране на фирми. Това, което гарантирано ще получите като наш клиент е: спазване на законовите разпоредби, защита на интересите на нашите клиенти, индивидуално отношение към всеки клиент, коректност и конфиденциалност на обосновани цени. Абонаментното счетоводно обслужване включва пълен обем оперативно текущо счетоводство, ТРЗ и Личен състав, годишно приключване и изготвяне на годишни финансови отчети, представителство пред данъчните власти, НОИ и НСИ. Месечната цена се определя обективно в зависимост от обхвата на избрания абонаментен пакет услуги и от обема на извършваната дейност. За стартиращи и малки фирми предлагаме специални отстъпки. За повече информация натиснете тук.
В това издание:
За настроение:)
Безплатни счетоводни семинари
Microinvest Хотел Pro – официална версия
Microinvest със специално участие на СИХРЕ 2017
Абонаментно счетоводно обслужване за Вашия бизнес
Новини:
Microinvest Авангард Laptop - 249 EUR
Счетоводен софтуер с подарък лазерен принтер Brother HL-1112
Web базирана система www.Micro.bg с цена от 5.90 лева/месеца
Безплатна web базирана система за издаване на фактури - www.InvoicePro.bg
Бързи връзки:
Форум Microinvest
Счетоводен портал
Facebook страница
Кои са нашите клиенти


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк