Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Започнахме! Всички оферти за Черен петък 2017, сега!

Започнахме! Всички оферти за Черен петък 2017, сега! Започнахме! ТОП цени и отстъпки от 60% до 70% за любимите Ви счетоводни и складови системи с марка Microinvest. Избирайте умно и да инвестирайте разумно в предпочитаните продукти по време на най-голямата софтуерна кампания с намаления - Microinvest Черен Петък 2017!

Всички продукти на ЧЕРЕН ПЕТЪК 2017

Всички продукти на ЧЕРЕН ПЕТЪК 2017 Разкриваме 10-те предложения на отлична цена тук. Цените започват от 9,90 EUR за актуализация на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light, 39 EUR за лиценз на Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. ТОП офертата е абонамент за Micro.bg за 12 EUR. Разгледайте всички предложения тук. Всички лицензи с голяма отстъпка са ограничен брой, затова е необходимо да се подготвите и да направите Вашата поръчка максимално бързо. Очакваме Ви и във всички офиси в страната.

Поръчки и плащания

Поръчки и плащания Всички оферти са валидни САМО на 24 ноември 2017 на нашия сайт www.microinvest.net, а покупките ще могат да се правят традиционно само в рамките на работния ден от 09:00 до 17:30 ч. Заявки за продукти ще се приемат на e-mail: promo@microinvest.net, на място в офис на Microinvest в София, Варна, Велико Търново и Бургас, както и при всички регионални представители в страната. Плащанията трябва да бъдат извършени по банков път (по предварително получена проформа фактура) или в брой при нас. За удобство сме подготвили специален MicroНаръчник, в който ще намерите цялата информация за начина на поръчване, извършване на плащане и получаване на продуктите.
В това издание:
Започнахме! Всички оферти за Черен петък 2017, сега!
Всички продукти на ЧЕРЕН ПЕТЪК 2017
Поръчки и плащания
Новини:
www.Micro.bg - системата за всяка малко производство
Хотелската система, която ще Ви накара да работите с удоволствие
Най-продаван продукт за 2017
Безплатни счетоводни семинари в цялата страна!
Бързи връзки:
Телефон за връзка с Microinvest - 02/9555515
Имате проблем и не знаете как да го решите?!
Търсите отговор на въпрос?!
Къде да ни откриете в цялата страна?


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк