Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Време е за подаръци със “Синята Коледа” на Microinvest

Време е за подаръци със “Синята Коледа” на Microinvest Изберете и комбинирайте сами Вашия подарък! До 30 декември 2016 г. можете да подарите на Вашия бизнес 2 лиценза за софтуерни продукти по избор на цената на 1 лиценз! Сега е моментът да се подготвите за безпроблемна и бърза работа през 2017. Със “Синята Коледа” на Microinvest получавате възможност да закупите ново работно място или да добавите ново с 50 % отстъпка. Всички продукти с еднаква цена от категория Софтуер на www.microinvest.net могат да се комбинират спрямо Вашите индивидуалните нужди. Научете повече и се възползвайте от празничното ни предложение от тук.

Полезни и безплатни счетоводни семинари в София и Пловдив

Полезни и безплатни счетоводни семинари в София и Пловдив Всички наши клиенти и партньори получават възможност да се включат в едно от най-големите безплатни събития в гр. София на 16.12.2016 г., организирано от АПИС на тема "Годишен финансов отчет за 2016 г.“ с лектор доц. д-р Бойка Брезоева и участие на водещи специалисти от Microinvest. Повече информация и как да направите Вашите регистрация вижте тук. За всички от региона на Пловдив сме подготвили на 16.12.2016 г. безплатен счетоводен семинар по актуални теми с г-жа Даниела Даракчиева, методист по ДДС в НАП Пловдив. Запазете Вашето място за събитието тук.

Нови версии на Склад Pro и Склад Pro Light са тук

Нови версии на Склад Pro и Склад Pro Light са тук В синхрон с новите технологии Microinvest не спира да развива и усъвършенства своите продукти. В тази връзка работим неуморно, за да може Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light да Ви предложат най-удобните и модерни функционалности за Вашата ежедневна работа! Версия 3.07.045 на Microinvest Склад Pro и 3.07.059 на Microinvest Склад Pro Light са достъпни за изтегляне от нашия сайт. В тях са добавени много нови функционалности за удобство при работа. Освен удоволствието от работа с най-модерните технологии, с обновените продукти, ще получите редица оптимизации при работа с принтери и касови апарати. Посетете страниците на продуктите тук и тук за пълния списък на обновления и поръчайте актуализация на софтуер от тук.

Станете фен, бъдете в крак с всички новости

Станете фен, бъдете в крак с всички новости Нека бъдем приятели! Ние сме онлайн за Вас с интересни публикации и любопитни снимки във Facebook. Бъдете в час с всички новости, харесайте страницата на Microinvest във Facebook тук.
За да сте в крак с бързо променящите се технологии и иновации по отношение на софтуерните ни продукти, харесайте и следете страниците на Microinvest в социалните мрежи. Там ще намерите любопитни факти за най-новите версии на любимите Ви програми. Специално за счетоводителите се поместват полезни публикации за предстоящи събития и нормативни изменения. Ще намерите и актуална информация за всички промоции и намаления, както и специални игри и изненади за нашите фенове.

Честито Рождество Христово и Щастлива Нова Година.

Честито Рождество Христово и Щастлива Нова Година. Целият екип на Microinvest пожелава на Вас и Вашите семейства топли, щастливи и светли празници! В това специално време от годината, ние искаме да Ви поднесем нашите искрени пожелания за щастливи зимни празници и преуспяващ бизнес през идващата 2017 година. Честито Рождество Христово и Щастлива Нова Година!
В това издание:
Време е за подаръци със “Синята Коледа” на Microinvest
Полезни и безплатни счетоводни семинари в София и Пловдив
Нови версии на Склад Pro и Склад Pro Light са тук
Станете фен, бъдете в крак с всички новости
Честито Рождество Христово и Щастлива Нова Година.
Новини:
Синя Коледа 2016 от Microinvest
Защитете данните си с Microinvest Архиви
Търговска и счетоводна система "Авангард" на уникалната цена!
Бързи връзки:
Microinvest в YouTube
Microinvest Форум
Документация
Счетоводен портал


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк