Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Равносметка за отиващата си 2017-а...

Равносметка за отиващата си 2017-а... 2017-а за Microinvest в цифри:

• 1 нова централна бизнес локация
• 2 нови продукта - търговски софтуер в облака Micro.bg и софтуер за управление на хотели Microinvest Хотел Pro
• 18 нови партньорства в световен мащаб
• 15 безплатни счетоводни семинара в цялата страна
• 56 безплатни продуктови обучения в сътрудничество с нашите офиси в България
• 777 нови приятели във Facebook
• 1 650 продадени търговски системи „Авангард“
• 21 374 нови лиценза
• 3 989 853 изтегляния на продуктите ни.

Всичко това беше постигнато благодарение на нашите партньори в България и по целия свят! Развиваме се в синхрон с нуждите на нашите потребители.
Бъдете наши приятели във Facebook.

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro В крак с нуждите на потребителите ни, ние от Microinvest се стараем да предоставяме нови функционалности за повишаване на продуктивността на счетоводните ни продукти. Във версията 2.00.025 Microinvest ТРЗ и ЛС Pro от 12.12.2017г. е добавен нов модул „Допълнително споразумение". Значителна промяна ще намерите и във визуалния стил на секция „Данни за назначение" в личен картон на работник/служител, откъдето се организира и допълнителното споразумение към договор, добавен е линк „История трудови договори" в секция „Данни за назначение" в личен картон. Пълен списък с направените промени можете да намерите тук. Освен това може да се възползвате и от кампанията „Синя Коледа" на Microinvest като закупите 2 лиценза на цената на 1. Очаквайте видео представяне на новостите във версията 2.00.025 на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro в YouTube канала на Microinvest.

Подарете на бизнеса си професионално решение за онлайн търговия

Подарете на бизнеса си професионално решение за онлайн търговия Партньорството между GombaShop™ и Microinvest ще Ви осигури завършено решение за електронна търговия, позволяващо синхронизация между всички онлайн и офлайн процеси и тяхното централизирано управление. Промоционалният пакет eCommerce Pro ви дава необходимите и достатъчни инструменти за развитието на успешен онлайн магазин и гъвкава система за следене и контрол на стоковите и паричните потоци, заедно с всички процеси, свързани с производствената и търговска дейност. Възползвайте се и закупете пакетa с 56% отстъпка до 31 декември 2017г. Вземете сега 14 дневна безплатна версия на онлайн магазин и демо на търговския софтуер на Microinvest. Пакетът е толкова полезен и достъпен, че доволните потребители са вече факт. С удоволствие споделяме няколко проекта на успешни онлайн магазини тук.

www.Micro.bg – Вашият складов софтуер в облака

www.Micro.bg – Вашият складов софтуер в облака Желаете да преминете от традиционната технология за управление на продажби към софтуерно решение, но не разполагате с време и средства да го направите? Едно от най-умните неща, които можете да направите, е да преминете към търговски софтуер, базиран в облака. Конкретното ни предложение е за една наистина бързо развиваща се платформа, която съчетава функциите на добрия складов софтуер с всички предимства на облачните решения.
Това е онлайн търговският софтуер www.Micro.bg, който може да бъде ваш срещу изгодна месечна такса. Все още можете да се възползвате от всички екстри на системата на промоционални абонаментни такси както направиха над 500 доволни клиенти. Заявете сега безплатна демонстрация на облачния търговски софтуер Micro.bg тук. Регистрирайте се и тествайте безплатно. Промоционалните абонаментни такси ще са валидни до 31.12.2017г.
В това издание:
Равносметка за отиващата си 2017-а...
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Подарете на бизнеса си професионално решение за онлайн търговия
www.Micro.bg – Вашият складов софтуер в облака
Новини:
Най-продаван продукт за 2017
Хотелската система, която ще Ви накара да работите с удоволствие
Счетоводен софтуер с подарък лазерен принтер Brother HL-1112
Безжична система за повикване - бутони, часовник, табло
Бързи връзки:
Microinvest в YouTube
Facebook
Решения за мобилна търговия


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк