Облачно архивиранеMicroinvest предлага възможност за автоматично облачно архивиране и защита на данните, създавани и обработвани в Microinvest Делта Pro.

 

Ние знаем колко важна и ценна е Вашата информация. Затова непрекъснато развиваме нашите продукти, за да осигурим не само удобство за ежедневната работа, но и възможност да защитите Вашия труд.

 

Оказва се, че съхраняването на информацията на локалните компютри на потребителите не гарантира тяхната безопасност. Компютърът може да стане жертва на хакери или вирус, на фатален технически проблем или просто без да искаме да изтрием важна информация. За да реши този проблем, Microinvest добави технология за „облачно архивиране“ на продукта Microinvest Делта Pro. Чрез интегрираната технология Вашите данни са на сигурно място, добре съхранявани на защитени сървъри. Получавате достъп до Вашите файлове по всяко време и от всяко устройство.

 


Облачното архивиране е най-съвременният и надежден начин да защитите Вашите данни. Предимствата за Вас са:

Сигурност! Вашите данни ще бъдат съхранявани на облачен сървър, спазвайки най-високи стандарти за сигурност. Можете да сте спокойни, че Вашите документи и файлове ще бъдат защитени от зловреден софтуер и дори компютърът Ви да се повреди, Вие ще имате достъп до тяхно копие.

Удобство! Целият процес е максимално улеснен. Стъпките, които следва да извършите са както при стандартно архивиране на информация, само избирате опцията за съхранение „в облака“. По този начин няма да Ви се налага да отделяте допълнително място на Вашия компютър, за да пазите архивираните копия.

Достъпност! Имате достъп до Вашите записи по всяко време.

 


Как работи:

За използване на облачно архивиране от Microinvest се нуждаете само от активна Internet връзка на работния компютър, версия на продукта Microinvest Делта Pro - 1.01.051 или по-висока и заплатен абонамент, който Ви гарантира максимална защита на изключително символична стойност!

 


Стъпки за създаване и качване на архив на облачен сървър:

  • Влезте в меню „Файл" на Microinvest Делта Pro и изберете „Архивиране на фирма".
  • Създайте архивен файл.
  • При активна Internet връзка програмата Ви позволява да качите архива на базата данни на защитен облачен сървър.
  • Необходимо е да имате заплатен абонамент за архивиране в облака. Ако нямате такъв, програмата автоматично ще отвори страницата в онлайн магазина, откъдето да направите плащането бързо и удобно, без да прекъсвате процеса.
  • След изпълнението на горните стъпки архивът автоматично ще бъде качен на защитен облачен сървър на Microinvest. За всяка фирма се пазят последните два архива, качени от Вас.
 

 Облачно архивиране   Успешно облачно архивиране


Стъпки при възстановяване на архивните копия на облачен сървър:

  • Влезте в меню „Файл" на Microinvest Делта Pro и изберете „Възстановяване на фирма".
  • В списъка ще Ви излязат всички архиви, които сте прикачили към облачния сървър.
  • Изберете желания архив и го възстановете.
Избор на облачен архив за възстановяване   Възстановен облачен архив

 

Абонаменти

  • Абонамент за облачно архивиране - 6 месецa: 30 EUR без ДДС
  • Абонамент за облачно архивиране - 12 месецa: 50 EUR без ДДС

Поръчай абонамент онлайн!

 

Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X