Облачно архивиранеMicroinvest предлага възможност за автоматично облачно архивиране и защита на данните, създавани и обработвани в Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Invoice Pro.

 

Ние знаем колко важна и ценна е Вашата информация. Затова непрекъснато развиваме нашите продукти, за да осигурим не само удобство за ежедневната работа, но и възможност да защитите Вашия труд.

 

Съхраняването на информацията на локалните компютри на потребителите не гарантира тяхната безопасност. Компютърът може да стане жертва на хакери или вирус, на фатален технически проблем или просто без да искаме да изтрием важна информация. За да реши този проблем, Microinvest добави технология за „облачно архивиране“, Чрез интегрираната технология Вашите данни са на сигурно място, добре съхранявани на защитени сървъри. Получавате достъп до Вашите файлове по всяко време и от всяко устройство.

 

Облачното архивиране е съвремен и надежден начин за защита на Вашите данни. Предимствата за Вас са:


Сигурност! Вашите данни ще бъдат съхранявани на облачен сървър, спазвайки най-високи стандарти за сигурност. Можете да сте спокойни, че Вашите документи и файлове ще бъдат защитени от зловреден софтуер и дори компютърът Ви да се повреди, Вие ще имате достъп до тяхно копие.

Удобство! Целият процес е максимално улеснен. Стъпките, които следва да извършите са както при стандартно архивиране на информация, само избирате опцията за съхранение „в облака“. По този начин няма да Ви се налага да отделяте допълнително място на Вашия компютър, за да пазите архивираните копия.

Достъпност! Имате достъп до Вашите записи по всяко време.

 


Как работи:


За използване на облачно архивиране от Microinvest се нуждаете само от активна Internet връзка на работния компютър, версии на продуктите Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Invoice Pro след 2021 год. и заплатен абонамент, който Ви гарантира максимална защита на изключително символична стойност!

 

Separator


Стъпки за създаване и качване на архив на облачен сървър:

 

 • Влезте в меню „Файл" на Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Invoice Pro и изберете „Архивиране на фирма".
 • Създайте архивен файл.
 • При активна Internet връзка програмата Ви позволява да качите архива на базата данни на защитен облачен сървър.
 • Необходимо е да имате заплатен абонамент за архивиране в облака. Ако нямате такъв, програмата автоматично ще отвори страницата в онлайн магазина, откъдето да направите плащането бързо и удобно, без да прекъсвате процеса.
 • След изпълнението на горните стъпки, архивът автоматично ще бъде качен на защитен облачен сървър на Microinvest. За всяка фирма се пазят последните два архива, качени от Вас.
 
 
 
 Създаване в Microinvest Делта Pro

 Microinvest Делта Pro - Облачно архивиране 1   Microinvest Делта Pro - Облачно архивиране 2

 

  

Създаване в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro


 Microinvest ТРЗ и ЛС Pro - Облачно архивиране 1 /Content/Images/Gallery/Microinvest%20ТРЗ%20и%20ЛС%20Pro-архивиране%202.png Създаване в Microinvest Invoice Pro


 Microinvest Invoice Pro - Облачно архивиране 1 Microinvest Invoice Pro - Облачно архивиране 2


Separator


Стъпки при възстановяване на архивните копия на облачен сървър:


 • Влезте в меню „Файл" и изберете „Възстановяване на фирма".
 • В списъка ще Ви излязат всички архиви, които сте прикачили към облачния сървър.
 • Изберете желания архив и го възстановете.
 
Избор на облачен архив за възстановяване   Възстановен облачен архив

 

Separator

 

Облачно архивиране на Microinvest Архиватор Pro:

 

 1. При конфигуриране на Microinvest Архиватор Pro е необходимо да се включи отметката "Microinvest Облачно архивиране"
 2. Когато има платен абонамент, Microinvest Архиватор Pro автоматично качва копие на всяка фирма и на защитения облачен сървър на Microinvest;
 3. Възстановяването се извършва от секция "Възстановяване", раздел "Облачни архиви".
 
Microinvest Архи Pro - конфигуриране Microinvest Архи Pro - възстановяване

 

 

Абонаменти за облачно архивиране

 

 

 

 

Facebook LinkedIn
Microinvest Chat 1.0 beta
X